Brød

Lækkert brød hos Thorning Bageri

En bagerspecialitet er altid det daglige brød og hos Thorning Bageri er dette ingen undtagelse. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og yder altid det bedste vi kan, for at opnå de bedste resultater når vi bager vores brød. Altid anvender vi de fineste kvalitetsråvarer, og sørger for at vores brød bliver lige lækkert hver gang.

Brød kommer i mange former og størrelser, og alle har deres egen favorit. Derfor er det ligeledes vigtigt for os, at vores kunder altid kan få lige det type brød de ønsker. Af samme årsag har vi et stort udvalg af forskellige slags brød, franskbrød, rugbrød, rundstykker, boller, flutes og mange flere, både i grove og lyse varianter.

Løbende udvikler vi i vores sortiment og udvalg af brød, så vi altid kan byde på et moderne og varieret udvalg af morgen- og rugbrød samt boller og diverse. Derudover tager vi gerne ønsker og forespørgsler efter specifikke brødvarianter til efterretning, så du muligvis vil kunne finde det fast i vores brødudvalg senere.

Vi bager også brød til selskabet, og tager glædeligt imod bestillinger til dit middagsarrangement. Kontakt os og forhør dig ind til, hvordan vi kan løse netop dig og dit selskabs behov for, at få en lækker og sund bid brød ved hvilken som helst lejlighed.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.