Bryllupskager

Din bryllupsdag er noget særligt – det skal din bryllupskage selvfølgelig også være!

Alt skal forberedes grundigt til den helt store dag, og selvfølgelig er bryllupskagen ingen undtagelse når det gælder de store overvejelser inden bryllupsfesten. Hos Thorning Bageri starter vi altid forberedelsen af jeres kage, ved sammen med jer at fastlægge en dato for samtale, hvor vi kan gøre det helt klart hvordan lige præcis jeres bryllupskage skal smage, dekoreres og hvilket udtryk i ønsker. Om den skal være klassisk eller moderne, så har vi både idéer til smag og udseende, og vi glæder os til at høre jeres.

Vi er et professionelt hold, og vi stiller altid store krav til os selv når vi laver kagen til dit bryllup, på denne måde sikrer vi os også et perfekt resultat – hver gang. Vores fornemmeste opgave er at ramme præcis den smag og det visuelle udtryk, som i ønsker ved jeres bryllupsfest. Bryllupskagen bliver lavet på de bedste kvalitetsråvarer i branchen for at garantere en fantastisk smag og et godt produkt.

Gennem årene har vi oparbejdet en stor erfaring på området og er samtidig blevet bryllupskagecertificeret af Odense Marcipan. Vi er stolte af, at kunne levere kvalitetskager til vores kunder, og stå for unikke smagsoplevelser ved de helt store livsbegivenheder.

For at give inspiration til jer, og samtidig vise et par eksempler på vores flotte og velsmagende bryllupskager, har vi samlet en række af vores tidligere kager og samlet dem i et galleri som kan findes her. Har i spørgsmål eller ønsker, så forhør jer endelig om mulighederne. Det meste kan lade sig gøre, og vi elsker når vi kan give vores kunder en god oplevelse.

Er du til andre søde sager, så se også vores hindbærsnitter & småkager.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.