Friskbagt franskbrød hos Thorning Bageri

Franskbrød skal opleves friskt. Hver dag sørger vi for lige netop det, nemlig at vores store udvalg af franskbrød er friskbagt og lækkert – lige til at tage med hjem til morgen- eller middagsbordet.

Franskbrød bagt med passion & kvalitet

Du kan altid vide dig sikker på, at have et lækkert og friskbagt franskbrød med dig hjem, når du køber det hos os. Vi bager vores franskbrød med stor passion, og anvender ligesom ved alle vores bagerspecialiteter altid de fineste kvalitetsråvarer i vores franskbrød for at garantere den gode smag og et sundt produkt.

Vores trofaste og loyale kunder er med til at præge det store udvalg af brød i vores sortiment, da det er deres smagsbehov og ønsker der kører driften af bageriet. Derfor lægger vi stor vægt på at kunne opfylde de ønsker som vores kunder henvender sig med til daglig, både omkring vores franskbrødsvarianter som vi bager i bageriet, men også om alle vores andre bagerspecialiteter.

Kom forbi Thorning Bageri og få dig et lækkert, smagfuldt franskbrød med hjem til frokosten i dag, eller forhør dig hvis du mangler en større mængde brød til middagsselskabet.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.