Kager der smager himmelsk

Vores store udvalg af kager skal ses i lyset af vores store forkærlighed til bagertraditionen, samt vores respekt for moderne smagsmuligheder. Vi bager både moderne og klassiske kager, småkager, desserter, kagemænd og kagekoner samt bryllupskager til mindre eller større forsamlinger.

Vores kager følger trenden

Vi følger med tiden, og udforsker konstant nye smagssammensætninger så vi kan forbedre i vores sortiment. Det gør vi dels ved, at vi tilbyder vores kunder i Viborg, Herning, Silkeborg og Kjellerup moderne kvalitetskager- og desserter, og ved at interessere os for efterspørgslen på specifikke kager som vore kunder ønsker. Således danner vi os et overblik over efterspørgslen på forskellige moderne kager og desserter, og sørger for at vores montre altid er fyldt med lækre, delikate smagsoplevelser.

Klassiske kager af høj kvalitet

Det betyder dog imidlertid ikke, at du ikke stadig kan finde de gode, gamle klassiske kager såsom hindbærsnitter, studenterbrød, trøfler eller citronmåner hos os, da vi selvfølgelig også nærer stor respekt for de traditionelle kager. Derudover har vi en trofast kerne af loyale kunder i både Viborg, Silkeborg, Herning og Kjellerup, som stadig efterspørger de samme kager, der har været populære de sidste mange år.

Så om du er til moderne smagssammensætninger eller det klassiske udvalg, noget ekstravagant eller mere simpelt, så har vi helt sikkert en kage eller en dessert, som passer dig og dit selskabs søde tand. Vi kan desuden stå for kage til forsamlinger, ligesom vi også tilbyder bryllupskage og kransekage ved nytår.

Se også vores store udvalg af franskbrød, rugbrød og rundstykker.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.