Friskbagt rugbrød hos Thorning Bageri

Vores rugbrød er, ligesom alle de andre lækre ting i vores udvalg af bagerspecialiteter hos Thorning Bageri, af høj kvalitet og bærer en udsøgt smag. Med vores store ekspertise inden for bagning af rugbrød, sørger vi for at du altid kan finde dit favorit rugbrød i vores brede udvalg.

Vi kender til alle rugbrødets afskygninger og bager til perfektion de rugbrød, som vores kunder hver dag henter hos os til deres store fornøjelse ved frokostbordet. Vi tager imod bestillinger af al slags brød, og sammen kan vi finde en løsning til dit selskab, firma eller arrangement, så i får en helt perfekt oplevelse med rugbrød af høj kvalitet hver gang i henter det hos os.

Vores rugbrødssortiment er altid i udvikling

Vi forsøger hele tiden at udvikle vores sortiment af brød, så det er tilpasset vores kunders behov og efterspørgsel i så vid udstrækning som muligt, og så det følger med tiden. Rugbrød er jo mere end bare brød – det er vores alles folkespise, som vi spiser til morgen, middag og aften. Derfor er det vigtigt for os altid at holde os opdateret på de fineste råvarer og kvalitetsprodukter til fremstillingen af vores rugbrød, og at vi sørger for at sundheden er på niveau med den høje kvalitet og gode smag.

Vi garanterer, at vi altid står klar med et lækkert og sundt rugbrød til din smag. Kontakt os gerne for bestilling af rugbrød ved forsamlinger, eller hvis dit firma skulle ønske sig en rugbrødsordning hos Thorning Bageri.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.