Friskbagte rundstykker hver dag!

Hos Thorning Bageri elsker vi rundstykker, og vi ved, at det også er mange af vores kunders foretrukne morgen- eller formiddagsbrød. Det er derfor ekstra vigtigt for os, at vi altid leverer en god og velsmagende oplevelse for vores kunder, når vi bager vores mange forskellige slags rundstykker.

Vi yder en indsats hver dag for at forberede vores morgenbrødsudvalg af rundstykker, franskbrød og diverse andet brød, så det står klart og friskt til vores kunder lige fra morgenstunden. Desuden anvender vi altid kvalitetsråvarer for at sikre, at den dejlige og velkendte smag som rundstykkerne er kendt for, også altid gør sig gældende for vores rundstykker.

Rundstykker i mange varianter

Det store udvalg af rundstykker hos Thorning Bageri bunder i, at alle er unikke, og at vi ved, at alle har deres eget favorit rundstykke. Så om du er til de klassiske rundstykker, håndværkere, spanske, birkes, horn eller majsstykker, om du ønsker grove- eller lyse rundstykker, eller om du er til nogle af de andre varianter af rundstykker i vores udvalg, så tilbyder vi hver dag friskbagte rundstykker af kvalitetsråvarer helt fra morgenstunden – og vi har garanteret også et til din smag.

Få det rigtige ben ud af sengen og kickstart din morgen ved at komme forbi os hos Thorning Bageri. Vi sørger for et par friskbagte, lækkert smurte rundstykker og en kop lækker, friskbrygget kaffe, som er lige til at tage med på farten.

Tager du både rundstykker og kaffe med fra butikken, hvorfor så ikke også at tage en kage med. Det kan være en hindbærsnitte eller nogle af vores andre kager.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.