Sandwich

Vi kender det alle. Når man har haft for travlt til at smøre madpakken, er kommet for hurtigt ud af døren eller for sent op af sengen – ”Det må blive sandwich i dag”. Eller det kan simpelthen være din sandwich dag. For at gøre løsningen så nem for dig som mulig, har vi hver dag hos Thorning bageri et stort udvalg af lækre, frisksmurte sandwiches, lavet af dagligt friskbagt brød og friske kvalitetsråvarer, klar til vores kunder.

Bredt udvalg af lækre sandwich

Vores udvalg af sandwich spænder bredt, lige fra kylling-bacon sandwichen over skinke og ost, til den klassiske frikadelle sandwich og diverse andre mere moderne sandwich som eksisterer i dag, for eksempel med laks og rygeost. Vi anvender lyst eller groft brød efter dit behov, og sparer desuden ikke på vores velsmagende kvalitetsfyld, så lad os mætte din appetit ved at garantere en sund og delikat sandwich til enhver smag.

Vi er åben over for forslag og forbedringer, og forsøger at udvikle vores sortiment af sandwich så de, ligesom resten af vores udvalg i bageriet, også følger med tiden. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at du bliver mæt på din ”sandwich dag”, eller når du har haft for travlt til at smøre madpakken og vælger den nemme, men sunde, løsning hos os.

Kom forbi os eller ring og bestil i forvejen, så sørger vi for en lækker, men sund og mættende sandwich til din frokost.

Har du kan også købe et lille udvalg af pålæg og rugbrød i butikken. Vi har også altid et stort udvalg af kager og andre søde sager.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.