Småkager hos Thorning Bageri

Fine, delikate, lækre og velsmagende er blot nogle af de ord som kan knyttes til vores småkager, som vi altid har et stort sortiment af, i butikken. Vi kender til alle varianterne, store som små, og er med på moden og kender de nyeste trends når det kommer til smagsoplevelser i småkagernes smagfulde verden.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og sørger altid for at anvende de fineste råvarer når vi laver småkager, så du kan være sikker på altid at få en god smagsoplevelse med dig når du køber dine kager hos Thorning Bageri. Om du er til de store, de små, dem med krymmel, sukker eller chokolade – så har vi et stort udvalg af velbagte og smagfulde småkager, som alle kan lide.

Bredt udvalg af småkager

Vores udvalg af småkager er i forvejen stort, men er konstant i forandring, for samtidig at følge med tiderne. Således kan vores kunder finde lige præcis de småkager som de ønsker ved julebordet eller ved den udendørs sommerfest, eller som lidt sødt til aftenkaffen hjemme i stuen. Hos os bager vi både moderne og klassiske småkager, og er ikke bange for at give os i kast med nye smagsoplevelser i småkage-regi.

Ingen af vores kunder er ens, og derfor tager vi imod bestillinger af småkager helt efter dit ønske. Det er vigtigt for os at levere præcis det vores kunder efterspørger, og derfor sørger vi for at leve op til det aftalte.

Kom forbi og forhør dig nærmere, så finder vi sammen en løsning som passer til netop dig.

Hos Thorning Bageri laver vi også bryllupskager, kagemænd og hindbærsnitter.

Se vores referencer

Se et udvalg af vores smukke og delikate bryllupskager,
eller vores der fuldender enhver nytårsfest.